пʼятницю, 3 квітня 2015 р.

"Читай-як я,читай - зі мною,читай-краще мене".

   2 квітня в районній бібліотеці для дітей до Міжнародного дня дитячої книги проведений захід "Читай-як я,читай - зі мною,читай-краще мене".Були запрошені самі активні читачі серед користувачів 6-7 класів.Діти брали участь у вікторинах,розповідали про свою улюблену книгу та представляли її у костюмах літературних героїв.





   Кращих читачів року визначили за перемогою в номінації "Золотий формуляр читача". Кожен учасник цієї номінації захищав свій читацький формуляр.За кількістю прочитаних книг переможцями стали Терещенко Марія та Конопленко Альона.


   Для маленьких користувачів працівники бібліотеки провели конкурс-вікторину "Впізнай в ляльці літературного героя".Переможцями цього конкурсу стали Грабенко Люба та Гайдабура Назар.


  В конкурсі "Склади книжку-саморобку" переможцем став найменший читач бібліотеки Грабенко Данііл.

   Під час святкування діти з задоволенням брали участь у літературних іграх по українських народних казках.

  Бібліотека співпрацює з дитячими садками міста.Так, для вихованців старшої групи дитячого садка "Берізка" була проведена екскурсія по бібліотеці,музична вікторина та знайомство з музичними книгами.


   В цей день також відбулася "Посвята в читачі" дітей,які перший раз прийшли до бібліотеки.Діти одержали в подарунок книги.


Немає коментарів:

Дописати коментар