середу, 22 квітня 2015 р.

70 - РІЧНИЦЯ

  В цьому році відзначається 70-та річниця Перемоги над нацизмом у Європі та завершення Другої Світової війни.
   З нагоди цієї події дитяча бібліотека розпочала цикл заходів.
  20 квітня - брали участь в обласному сімейному конкурсі "Книга пам*яті мого роду". Конкурс проводиться Українською асоціацією працівників бібліотек для дітей. Основним завданням Конкурсу є збереження  пам*яті про події Другої  світової війни та подвиги захисників нашої держави, стимулювання пізнавальної активності і самостійності у дітей та підлітків, спонукання учасників до творчості. Мета Конкурсу - формування у підростаючого покоління високої патріотичної свідомості, виховання шанобливого ставлення до пам*яті про Перемогу і ветеранів, збереження знань про історію свого роду, своїх предків, виховання на цій основі поваги до старших поколінь.
  До уваги читачів влаштована виставка-пам*ять "І ворог нашу мужність не зборов".


  Указом Президента 8 травня щороку буде відзначатися в Україні "День  пам*яті та примирення".Цьому дню приурочена викладка літератури "Навіки в пам*яті народній".
   Ці та інші заходи,що будуть проведені у бібліотеці, приурочені цим подіям, спрямовані на патріотичне виховання підростаючого покоління та вшанування пам*яті полеглих у боротьбі за свободу.

Немає коментарів:

Дописати коментар