четвер, 15 січня 2015 р.

ВЕСЕЛІ ЗИМОВІ КАНІКУЛИ

      Швидко промайнули зимові свята,а ще швидше зимові канікули.Новорічні ранки,катання на санчатах,ігри,екскурсії-все це створювало новорічний настрій.Не забували діти і про книгу та бібліотеку.Для школярів колективом дитячої бібліотеки було запропоновано ряд масових заходів.Отже двері дитячої бібліотеки були відчинені для всіх бажаючих провести змістовно і весело своє дозвілля.
    Розпочалися свята акцією "Допоможемо птахам".Діти власноруч виготовляли годівнички,а допомагала їм в цьому бібліотекар Паладич Л.А.,яка провела майстер-клас "Годівничка для птахів".


    На майстер-класі "Прикраси на Новий рік", "Сніговичок", та "Квіти взимку",які провели учениця 4 школи 11-а класу Мельник Ярослава,студентка  ІІІ курсу училища культури ім.І.Котляревського Мельник Анна,працівник бібліотеки Паладич Л.А.,діти показали своє вміння створювати чудові прикраси з паперу,шишок,з підручних матеріалів виготовляли сніговичків.букети весняних квітів з цукерок,а якщо додати розваги,то зустріч була корисною і веселою.











З великою цікавістю зібралися діти на новорічний ерудит круїз "В подорож за героями",підготовлений бібліотекарем Конопленко Ю.О.Тут зібралися найкращі читачі  2014 року та переможці конкурсів.До уваги присутніх були представлені роботи юних конкурсантів,які зайняли призові місця.
       Всі учасники конкурсів були нагороджені грамотами та книгами.




      Весело і гамірно було в бібліотеці і на Різдвяні свята.Без уваги не залишились і самі маленькі жителі нашого міста.Так для вихованців дитячого садка "Берізка" бібліотекарі Паладич  Л.А. ,Ільченко А.П., Недовіс Л.І. та активні читачі бібліотеки Жадько Марина,Тютюнник Вечеслав та Мельник Ярослава провели бебі-шоу "Новорічна рукавичка".Діти оплесками і сміхом зустрічали лялькових героїв казки,відгадували новорічні загадки,вікторини.


     Свята минули,але двері дитячої бібліотеки завжди відкриті для наших читачів.
   Ми щиро дякуємо за підтримку та надання допомоги у проведенні свят начальнику відділу культури Л.В.Труш,батькам наших читачів Н.В.Зінченко,В.М.Турбабі,М.І.Могильник,підприємцю О.В.Грабенку.
  Хай щастить всім в Новому році.

Немає коментарів:

Дописати коментар