понеділок, 25 квітня 2016 р.

   "Відверта розмова про "ЦЕ"
   Хочемо ми того чи ні, але діти ростуть, дорослішають, перетворюючись у юних хлопців та дівчат. Питання статевого виховання дітей існували та розвивалися з розвитком самого людства, були предметом уваги з боку соціологві, педагогів і лікарів. На сьогодні статеве виховання - це багатоаспектна проблема.
  Так,  в Гадяцькій районній бібліотеці для дітей пройщла година-довіри "Відверта розмова про "ЦЕ". На зустріч з учнями 6-их класів ЗОШ №2 (кл. керівники Кравчук І. В., Литвиненко Т. С.) бібліотекарі запросили лікаря-дерматолога Гадяцької районної поліклініки Савченко Тетяну Іванівну.  З розповіді лікаря діти дізналися багато нового про стать, статеві ознаки. сексуальність та почуття, що виникають між людьми. Тетяна Іванівна наголосила, що коли підлітки дорослішають, вони можуть потрапити у складні ситуації. Це  шкідливі звички, вірусні інфекції, вживання наркотиків, ранні статеві відносини.



  Учні отримали від лікаря відповіді на питання, які їх хвилюють , а також поради, як піклуватися про своє здоровя, як будувати стосунки з іншими людьми  у цей важливий і цікавий період їхнього життя - період дорослішання, 
 До уваги користувачів бібліотеки була представлена книжкова викладка "Відверта розмова ПРО ЦЕ". з якої діти можуть почерпнути корисну інформацію.




Немає коментарів:

Дописати коментар