неділю, 24 квітня 2016 р.

   День позитиву
  Незабутня зустріч відбулася в Гадяцькій бібліотеці для дітей з учнями 3 класу Розбишівської ЗОШ l - lll ступенів (вчитель початкових класів / шкільний бібліотекар Козуб Надія Петрівна).
День позитиву,розпочатий в їхній школі, вони привезли разом з квітами та подарунками, які виготовили власноруч, в нашу бібліотеку.
  Учні ознайомилися з бібліотекою, з цікавістю переглянули нові періодичні видання та книги. Але особливо дітям запям*ятається зустріч з місцевою поетесою Світланою Павлюченко, яка розповіла про свій творчий шлях, ознайомила дітей з дитячими збірками книг. Дуже вразило поетесу те, що Близнюк Анастасія, Сердюк Єлизавета, Котляр Анастасія читали напамять вірші з її збірок.
   Дуже схвилювала всіх присутніх розповідь про останню книгу "Герої України не вмирають", яка присвячена чоловіку, усім землякам, які ціною свого життя захищали нашу Україну.
   Після розповіді, відбувся творчий діалог,де діти отримали змістовні відповіді на свої запитання та поділилися з поетесою першими кроками в написанні віршів.
  

















  Завдяки Козуб Надії Петрівні позитив, який привезли ці діти сьогодні, залишиться в стінах нашої бібліотеки та наших серцях на довгий час.


Немає коментарів:

Дописати коментар