середу, 5 серпня 2015 р.

   ЦІКАВЕ  ЛІТО!
 Цього літа читачам бібліотеки поталанило як ніколи. Вони мали змогу поспілкуватися з дитячими письменниками не тільки України, але й з письменниками, які проживають за рубежем. Так, відбулося скайп-спілкування з Оксаною Лущевською, яка проживає в Америці.  Ця молода письменниця є співзасновницею літературно-мистецького порталу «Захід-Схід». У творчому доробку вона має близько десяти книжок для дітей і підлітків, О. Лущевська є лауреатом різних літературних премій. Вона подарувала нашим читачам книгу "Втеча".



   Наступною була зустріч з Тетяною Демкиною, яка проживала в Кенії і написала для дітей багато книг про тварин та природу.
   Також працівники бібліотеки вели переписку з письменниками, які проживають в Україні. 
  Андрій Будяк  написав книгу "Неболейка". Це вже третя книга віршів написана автором для малюків.
  Галина  Кирпа  українська поетеса, прозаїк,перекладач, літературний редактор, член національної спілки письменників україни
та Дмитро Чередниченко - український письменник, поет, літературний редактор. педагог. мистецтвознавець, лауреат премії ім. Олени Пчілки.
  Ці письменники також подарували маленьким читачам свої книги. Особливо приємно те, що дані книги входять до шкільної програми. 
  На цьому наше спілкування не закінчується. Працівники бібліотеки активно співпрацюють  з письменниками, організовують  літературні зустрічі.
   Користувачі бібліотеки безмежно вдячні за цінні подарунки, які допоможуть їм у навчанні.

Немає коментарів:

Дописати коментар