понеділок, 12 вересня 2016 р.

  БЕСІДА-ПОПЕРЕДЖЕННЯ
 Майбутнє кожної людини і людства в цілому потенційно залежить від підростаючого покоління, тому забезпечення прав і обовязків дітей та їх правовий захист безумовно є основним завданням сучасності. Саме цій темі була присвячена бесіда-попередження "Права та обов`язки підростаючого покоління", яка відбулася Гадяцькій районній бібліотеці для дітей.
  Старший інспектор по роботі з неповнолітніми Гадяцького відділення поліції Дубницький Сергій Анатолійович провів роз`яснювальну роботу з учнями 7-их класів (кл. керівники Кравчук Н. В. та Подольна Т. Г.) Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №2 імені
М. Драгоманова.





   Сьогодні надто актуальною виступає проблема зростання правопорушень серед підлітків. Дискусія, яка велася між працівником поліції та дітьми, зумовила розгляд багатьох важливих питань. Учні уважно слухали про дотримання правил дорожнього руху, дитячу злочинність, вживання підлітками алкоголю та наркотичних речовин та ін. На всі запитання дітей Сергій Анатолійович відповів оперативно та кваліфіковано.
  Під час зустрічі відбулася  премєра книги Роглєва Х. Й. "Лейтенант Доброта", в якій на рівні сприйняття дитини, викладено техніку безпеки поведінки на вулиці, в школі, та в інших громадських місцях.
  До уваги присутніх був представлений фільм про наслідки дитячої злочинності. та проведено вікторину "Знавці дорожнього руху". 


  В кінці заходу учні та бібліотекарі подякували працівнику поліції за змістовну  та повчальну розповідь.







Немає коментарів:

Дописати коментар