пʼятницю, 19 лютого 2016 р.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ЖУРНАЛІВ

  Цікавими і пізнавальними заходами І кварталу 2016 року  стала презентація  українських  друкованих дитячих видань,які отримує наша бібліотека, і які користуються найбільшою популярністю серед читачів-дітей: "Тачки", "Юний моделіст-конструтор","Академія Саморобкіна"-для хлопців та "Жасмін", "Чарівна принцеса ","Hand Made" -для дівчат.

  Ці журнали дають змогу дітям знайти не тільки цікаву інформацію ,а й стимулюють дітей до колективної праці.Великою популярністю користується рубрика "Зроби сам",які друкуються в журналах. Діти з задоволенням виготовляють саморобки,які потім поповнюють виставку робіт в бібліотеці.

  Але поряд з новими журналами свою популярність і значимість не втратили і давно відомі і улюблені  журнали "Барвінок", "Малятко", "Соняшник" та ін.
  Так в цьому році 20-річний ювілей відзначає журнал "Пізнайко",якому був присвячений захід "Іменини у Пізнайка". Гостями заходу були вихованці садочка "Берізка" старшої групи (вих.Кухар О.І.).Разом з головним героєм журналу,веселим борсучком Пізнайком,діти знайомились з новинками та дізнавались про незвичайних тварин.

  Родзинкою свята став бібілотечний торт "Журналу Пізнайко 20 років",біля якого діти водили хоровод та співали пісні.Як і годиться на день народження всіх гостей пригостили солодощами.


  А подарунок улюбленному журналу приготували діти 4-б класу Гадяцької спеціалізаваної школи-інтернат( кл.кер.Омельченко Т.В.),створивши "Пізнайкову хвилю".




Немає коментарів:

Дописати коментар