середу, 21 жовтня 2015 р.

БАБУСИНА ХАТИНА

  У такий важливий для нашої держави час Гадяцька районна біблотека для дітей не залишилась осторонь. З метою національно-патріотичного виховання сьогодні ми проводимо  презентацію кімнати народознавства  "Бабусина хатина", яка створена спільними зусиллями працівників бібліотеки. 

  Тут наші користувачі можуть доторкнутися до чудодійного джерела народної творчості, відкрити скарби народної мудрості.  Кімната, немов берегиня, містить багато цікавих  експонатів з різних куточків України, є осередком духовності, який базується на традиціях українського народу, його історії, побуті. 









   Двері "Бабусиної хатини" завжди будуть відкриті для користувачів бібліотеки. Маємо надію, що екскурсії до кімнати народознавства, які заохочують до вивчення  української культури, традиції своєї нації, знайомлять дітей з календарно-обрядовими святами, виховують повагу до свого  народу,  любов до родини, залишать глибокий слід у юних душах підростаючого покоління. 







Для  більш детального ознайомлення з життям і побутом українського народу у бібліотеці влаштована постійнодіюча книжково-ілюстративна виставка " В океані рідного народу відкривай  духовні острови".


    Ласкаво запрошуємо!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар