четвер, 5 червня 2014 р.

БІБЛІОЛАВОЧКА,ЦІКАВІ ЗУСТРІЧІ та ПІЗНАВАЛЬНІ ЕКСКУРСІЇ.

     Літо у розпалі і час літнього відпочинку у дітей шкільного віку ще триватиме довго,але  у спілкуванні з книгою не повинно бути жодних перерв.             Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями,прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу.
    У зв’язку з цим наша бібліотека приділяє велику увагу пошуку активних форм пропаганди літератури,які забезпечують формування у дітей щоденної потреби в читанні книг,роботі з  ними. Саме з цією метою дитяча бібліотека організувала ряд різноманітних заходів та пізнавально-оглядових екскурсій.





Не менш цікавим було знайомство дітей з комп’ютером .

  Діти,які побували в бібліотеці мали змогу записатися і взяти книжки додому. Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, музична вікторина та природничий куточок, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів.






  Тож, запрошуємо усіх бажаючих  читачів  та їхніх батьків до нашої бібліотеки,де кожен знаходить для себе потрібну інформацію. Ми завжди раді зустрічі з Вами і працюємо тільки для Вас!Ласкаво просимо!

 Бібліотека - книги храм.

І знань безмежне море і надія.
Палкий вогонь незгасних поривань,
Що наше серце й душу гріє.
Натхненну працю здавна віддають 
Бібліотекарі народу.
Сьогодні дяку й шану їм несуть 
Дорослі й діти в нагороду. 


     Вже традиційно стало виходити працівникам біблоіотеки до читачів.Був вже і "Бібліодесант",в тому році була "Бібліополяна",коли бібліотекарі виходили на місцевий стадіон з журналами і книгами до дітей пришкільного табору
 школи № 2.
    В цьому році бібліотекарі зустрілися на"БІБЛІОЛАВОЧЦІ" з школярами Гадяцької гімназії.





Немає коментарів:

Дописати коментар