пʼятницю, 28 лютого 2014 р.

Найкращий читач-2014

     Сьогодні,у період новітніх технологій,коли дитину простіше уявити за комп*ютером,ніж за книгою,завдання вчителів та бібліотекарів донести цінність книги до читання.Адже читання-одне з найважливіших перспектив росту духовності,культури,інтелекту нації.
     Саме з такою метою-привернути увагу дітей до читання,за сприянням громадської організації "Форум видавців",Національної бібліотеки України щорічно проводиться Всеукраїнський конкурс дитячого читання "Кращий читач року".Гадяцька районна бібліотека для дітей гостинно відчинила свої двері для переможців І етапу конкурсу,який проходив на рівні шкіл району.Діти мали змогу взяти участь у ІІ етапі конкурсу,який пройшов в бібліотеці.Оцінка щоденника читача,інтелектуальний рівень знань дітей,відповіді на запитання тестів-все це бралося до уваги при визначенні переможців.


    Ними стали: Ісаєнко Марина  (7 клас,Розбишівська ЗОШ), Хорішко Валерія  (6 клас,Гадяцька школа № 2),Розпутько Оксана  (8 клас,Гадяцька школа № 3).
   Переможці нагородженні грамотами та цінними подарунками-книгами.Попереду у них ІІІ етап конкурсу "Книгоманія-2014",який відбудеться в м.Полтаві.




Немає коментарів:

Дописати коментар